Om Malene Sondrup

Foto by Camilla Eskesen   @Eskegraph

Jeg har været leder i +15 år og har stor erfaring med ledelse af forskellige faggrupper - lige fra timelønnede tilkaldevikarer til faglige tunge ingeniører.


Jeg tror på, at udvikling er en væsentlig del af hverdagen og jeg lever efter mantraet "Hvis du ikke bevæger dig, kommer du ingen vegne"


Det betyder bl.a., at jeg hver dag gør en ekstra indsats for at gøre tingene lige en tand bedre i dag end det var i går.


Derfor har udvikling af individet, teamet og organisationen også altid været væsentlig for mig. Jeg sætter en ære i at være med til at gøre en forskel for et andet menneske. Jeg møder mennesker i øjenhøjde med nærvær og nysgerrighed.


Salg har ligeledes været en væsentlig del af flere af mine jobs, hvor jeg både selv har været sælger eller har undervist i salg.


Jeg er uddannet NLP og Enneagram Master coach og har ligeledes en HD i organisation og ledelse. Til det teoretiske CV kan også tilføjes Projektledelse, LEAN Gult bælte, Skyggecoach og Salgspsykologi.

Det siger folk om mig...

Konstruktiv og personlig feedback

I mit samarbejde med Malene har jeg oplevet hende, som værende en god sparringspartner og en dygtig leder.


Hun har en evne til, at se udviklingspotientiale. Hun giver konstruktiv og personlig feedback, der åbner op for refleksioner og tanker. Hvilket i sidste ende har hjulpet mig med, at dygtiggøre mig i mit job.

 

Maria

- Koordinator og Teknisk Designer

Gå-på-mod og drive

Malene er altid fyldt med gå-på mod og drive.


Passioneret omkring hendes opgaver, personale og virksomheden som en helhed.


Jeg har altid nydt godt at have Malene som sparringspartner og kollega.

Thomas

- Director

Stor ledelses-kompetence

Malene har utrolig stor ledelseskompetence, hvor hun forstår at omsætte teorien til praksis. Når jeg har søgt ledelsessparring har hun omsat det teoretiske til noget forståeligt og meget nærværende, som jeg har kunnet gå ud og gøre brug af med det samme.


Der er altid gang i Malene, og med hende er alt muligt.


Hun giver høj fleksibilitet og stiller krav der matcher kompetencerne, men udfordre også kompetencerne. Malene ønsker at flytte grænser, hvilket jeg er tilhænger af.

Pernille

- Projektleder

Få de største nyheder først

- tilmeld dig nyhedsbrevet her

Tilmeld dig nyhedsbrev

* indicates required

Vision, mission og værdier

Vision


"Vi vil være Nordjyllands foretrukne samarbejdspartner "Når du søger udvikling, så kan du ikke komme uden om Malene Sondrup, som din foretrukne samarbejdspartner.

Mission


"Vi flytter mennesker og organisationer til nye højder"Søger du at flytte dig selv og din virksomhed til nye højder, så skal du vælge Malene Sondrup, som din udviklingskonsulent.

Værdier


"Ærlige"

Hos Malene Sondrup kan du forvente ærlighed før alt andet. For at kunne spille hinadnen gode, skal vi kunne sige tingene som de er.


"Nærværende"

Hos Malene Sondrup kan du forvente nærværende dialog og oprigtigt ønske om at gøre en forskel.


"Ambitiøse"

Hos Malene Sondrup kan du forvente, at der altid søges at gøre det 1% bedre i dag end vi gjorde det i går.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Læs mere
Godkend