MENU

Forside

Om

Teamudvikling

Ledersparring & Coaching

Outplacement

Værktøjskasse

Kontakt

Logodesign - Blåt logo uden payoff

Om Malene Sondrup

Bliv klogere på, hvem jeg er og hvad jeg kan gøre for jer

Igennem min karriere har jeg flere gange oplevet, hvordan alle mennesker og teams har et stort potentiale til at opnå succes og trives, når de får de rigtige værktøjer, samt motivation og støtte.

Som erhvervscoach er det min vigtigste opgave (og passion) at levere de redskaber, der får virksomheden og medarbejderne til overvinde begrænsninger og nå deres fulde potentiale.

Vedvarende udvikling er nøglen til personlig og professionel succes, for; “Hvis du ikke bevæger dig, kommer du ingen vegne”.

Grafisk facilitering med Malene Sondrup

Faglige kompetencer

Kommunikation/Undervisning

Jeg er uddannet NLP Master Coach, hvilket har givet mig gode redskaber til at være nysgerrig, nærværende og neutral i dialogen med andre – plus stærke redskaber til at sælge budskaberne.

Jeg underviser og holder foredrag i blandt andet NLP, Enneagrammet og feedback.

Jeg bruger personprofiler aktivt i min undervisning / facilitering. Jeg er certificeret i:

  • Thomas International (DISC)
  • e-stimate
  • Enneagrammet

Derudover har jeg et stort kendskab til Insights og andre personprofiler.

Ledelse

Jeg har 15+ års erfaring som personaleleder, herunder ledelse af medarbejdere, ledelse af ledere, distanceledelse og mentor for lederkollegaer.

Jeg har en HD i organisation og ledelse.

Facilitering

Jeg kan også stå for facilitering (og planlægning) af større møder og workshops både fysisk og online.

I mit arbejde (blandt andet i undervisning og foredrag) bruger jeg ofte grafisk facilitering, som et effektivt redskab til at gøre budskaberne endnu mere relaterbare og let forståelige.

 

Du kan læse mere min arbejds- og uddannelsesmæssige baggrund på LinkedIn.

3 Funfacts om mig

Hvis du spørger min familie, har jeg alt for meget LEGO alle mulige steder i huset. Jeg er vild med LEGO og slapper af med at bygge alt muligt kreativt. Jeg inddrager også meget gerne LEGO i øvelser i min undervisning. Det sætter kreativiteten i gang – og giver gode minder fra barndommen.

Jeg har en svaghed for is. Der er altid is-vejr. Jeg har aldrig forstået dem, der mener at is er en sommerspise. Så snup en pause og find Ben & Jerry’s frem fra fryseren, så er jeg klar – og helst Chocolate Fudge Brownie.

Jeg går stort set ikke i andet end kjoler og høje sko – og gerne kjoler fra DazzleMe samt stilletter fra Roccamore eller støvler fra BilliBi. Når jeg først har fundet et mærke, jeg kan lide, er jeg typen der holder mig til det – på den måde kan man sige, at jeg er en meget loyal kunde. Sådan foretrækker jeg også, at mine erhvervsmæssige relationer er. Et godt langt samarbejde fører gerne til endnu bedre resultater.

Følg med på LinkedIn