MENU

Forside

Om

Teamudvikling

Ledersparring & Coaching

Outplacement

Værktøjskasse

Kontakt

Logodesign - Blåt logo uden payoff

“Livet er for kort til ikke at have et fedt job

Outplacement

Som rådgiver hos MAKIO hjælper jeg dine opsagte medarbejdere videre til det næste drømmejob

Illustration af rejsen fra fyret til nyt job

Du er fyret!

Den besked får en stor gruppe medarbejdere hvert år. Det kan der være flere årsager til.

Én ting er sikker, nemlig at deres hverdag ændrer sig på et splitsekund. Nogle bliver kede af det, nogle bliver vrede, mens andre bliver glade. Fælles for dem alle er, at de går igennem en masse følelser.

Som outplacementrådgiver hjælper jeg din medarbejder igennem de (krise)faser, som en opsigelse kan udløse.

Som rådgiver i Makio sikrer jeg en nemmere overgang fra opsigelse til det næste kapitel i karrieren. Individuel afklaring er nøglen, og jeg arbejder tæt sammen med hver medarbejder for at kortlægge deres professionelle mål og ønsker. Min rådgivning og coaching guider dem gennem personlig udvikling, identifikation af styrker og præcis kortlægning af deres kompetencer.

Din medarbejder får skræddersyet støtte tilpasset individuelle behov, og en dedikeret indsats for at opbygge professionelle forbindelser – blandt andet via LinkedIn.

Ud over den målrettet karriererådgivning, arbejder vi med at forberede ansøgninger, CV’er og øver på jobsamtaler. Mit mål er ikke blot at lede medarbejderne til et nyt job, men at sikre, at de træder ind i det rigtige job.

Drejer det sig ikke bare om at få lavet et CV og så komme videre?

Nej, et outplacementforløb er meget mere end det – faktisk er et nyskrevet CV og ansøgninger det mindste af det.

Når jeg starter et nyt forløb, bruger vi lang tid på afklaring. Vi arbejder med, hvad din opsagte medarbejder er sat i verden for – altså medarbejderens “why”. I afklaringsfasen arbejder vi blandt andet med, hvilke kompetencer medarbejderen har og hvad medarbejderen ønsker sig i et job.

De fleste finder nyt job i netværket

Udover at arbejde med CV og ansøgning bruger vi meget tid på at opdyrke og pleje netværk. Det er faktisk igennem netværk, at de fleste finder job. Derfor bruger vi også tid på at finpudse din opsagte medarbejders LinkedIn-profil, så den repræsenterer dem på bedste vis.

Der er også dage, hvor vi bruger tid på at tale om, hvad der i grunden skete i forhold til opsigelsen. Her er min vigtigste opgave som outplacementrådgiver at være neutral og tilbyde et rum, hvor medarbejderen har lov at skælde ud, være ked af det, eller hvad de kunne have behov for.

Med flere års erfaring som både leder og rekrutteringskonsulent, har jeg et stort kendskab til, hvad der sker på den anden side af bordet. Derfor kan jeg tage en dialog med din opsagte medarbejder, så der måske kommer en større forståelse og et mere nuanceret billede af opsigelsen.

Der er et job til alle!

Det er bare et spørgsmål om at finde det helt rigtige match mellem medarbejder og virksomhed.

Jeg er din opsagte medarbejders træningsmakker, indtil det nye drømmejob er i hus. For som vi siger hos MAKIO: “Livet er for kort til ikke at have et fedt job”

Malene tilbyder rådgivning, når du skal fyre en medarbejder.

Skal jeg hjælpe din medarbejder videre til næste drømmejob?

Kontakt mig for at høre, hvordan jeg kan hjælpe dig i processen med at opsige din medarbejder

11 + 2 =