Privatlivspolitik

GDPR

Her kan du læse om, hvordan Malene Sondrup (herefter nævnt med ”jeg”) indsamler og behandler dine personoplysninger.


Jeg behandler de oplysninger, du giver mig eller som jeg indsamler, i overensstemmelse med gældende regler. Alle dine oplysninger behandler jeg med respekt for oplysningernes fortrolighed og for dit privatliv.

 

INFORMATION OM BEHANDLING AF DINE OPLYSNINGER

Jeg er dataansvarlig for de personoplysninger, jeg modtager fra mine kunder.


Personoplysninger er enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person. Det vil sige alle former for oplysninger, der direkte eller indirekte kan knyttes til en person. Det kan f.eks. være for- og efternavn, en privatadresse eller e-mailadresse.


Behandlingen af persondata sker i overensstemmelse med gældende lovgivning.


GRUNDLAG FOR AT BEHANDLE PERSONOPLYSNINGER

Jeg indsamler dine data til brug til nyhedsbrev, evt. fakturering og i generel kommunikation med dig.


Jeg modtager dine oplysninger gennem kontaktformular, email eller telefon. Jeg behandler kun den information, du giver mig gennem vores kommunikation og kontaktformular på www.malenesondrup.dk. Jeg vil typisk behandle almindelige oplysninger: navn, firmanavn, email og telefonnummer.


Jeg sletter min gemte kommunikation med dig senest 1 år efter vores seneste kontakt. Dette gælder dog ikke tilmelding til nyhedsbrev, som først slettes på din foranledning.


NÅR DU ER KUNDE HOS MALENE SONDRUP

Når du er kunde hos mig, så bliver jeg selvfølgelig nødt til at registrere nogle oplysninger om din virksomhed eller dig som privatperson for at kunne passe mine forpligtigelser. Dette indebærer, at jeg også behandler følgende almindelige personoplysninger: navn, virksomhedsnavn, CVR. nr. kontaktperson, telefonnummer, email, hjemmeside, betalingsoplysninger.


Jeg opbevarer oplysningerne, så længe at du er kunde hos mig. I det øjeblik, at kunderelationen ophører, så vil jeg slette personoplysninger når mit udestående er afsluttet. Dog er jeg forpligtiget til at opbevare regnskabsbilag i minimum 5 år efter senest aflagte årsregnskab.


HVEM HAR ADGANG TIL DINE OPLYSNINGER?

Kun jeg (Malene Sondrup) har adgang til dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for behandlingen af din henvendelse. Dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.


Jeg videregiver ikke dine personoplysninger.


INDSIGT OG KLAGEMULIGHEDER

Du har ret til at få oplyst hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig


Databeskyttelsesforordningen giver dig en række rettigheder, fx ret til at få oplysninger om vores behandling af dine personoplysninger (oplysningspligt), ret til indsigt og ret til berigtigelse.


Du kan anmode om indsigt i de oplysninger, som jeg behandler om dig. Det betyder, at du har ret til at se de personoplysninger, jeg har om dig, og at du har ret til at modtage oplysninger om, hvordan og hvorfor jeg behandler oplysninger om dig.


Du har ret til at få rettet forkerte oplysninger om dig så hurtigt som muligt, og du har ret til at få tilføjet supplerende oplysninger, hvis oplysningerne er ufuldstændige.


Du kan derfor altid rette henvendelse herom til kontakt@malenesondrup.dk eller via kontaktformularen.


Hvis du mener, at behandlingen er i strid med databeskyttelsesforordningen, har du mulighed for at klage over min behandling af dine personoplysninger til Datatilsynet.



Malene Sondrups Privatlivspolitik er senest opdateret 4. januar 2021

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Læs mere
Godkend