Hvis du ikke bevæger dig kommer du ingen vegne

Udvikling

Forandringer er en del af hverdagen – og de stiller krav til at du og dine medarbejdere følger med. Jeg hjælper jer med at strikke det helt rigtige udviklingsforløb sammen – hvad enten det er for den enkelte eller for hele teamet

Facilitering

Skal du holde årsmøde, afdelingsdag, teambuildingsdag eller lignende, så hjælper jeg dig med at planlægge og faciliterer dagen.

  • Kender du det med at mødet var godt og hyggeligt, men I fik intet output?
  • Kender du de møder, hvor der blev præsenteret strategi i 3 timer, men ingen af medarbejderne deltog aktivt?
  • Kender du det med, at du er så meget på til mødet, at du ikke får samlet alle de gode input op under mødet?

 Ovenstående hjælper jeg dig med at undgå.

Jeg har erfaring med at facilitere store møder med op til 150 deltagere – både fysiske møder og online.

Du medbringer formål og fagligt indhold for dagen -> Jeg sørger for at mødet bliver effektivt og professionelt med stor interaktion fra deltagerne og med klare output efter mødet.

Jeg bygger dagen op for dig, så der er struktur, læring og involvering. Jeg sørger for alt det praktiske, så du kan læne dig tilbage og deltage i dagen.

Ledersparring & Coaching

Savner du sparring i din rolle som leder? Mangler du redskaber til at gå fra strategi til handling? Savner du en at spille bold op ad?

Måske er du ny leder og står med mange nye ledelsesopgaver?

  • Hvordan tager jeg den svære samtale?
  • Hvordan takler jeg højt sygefravær?
  • Hvordan arbejder jeg med situationsbestemt ledelse?
  • og mange andre udfordringer

Måske er du rutineret leder, der savner sparring om hverdagsudfordringerne?

  • Hvordan går jeg fra god til exellent med mit team?
  • Hvordan styrker jeg mit personlige ledeskab?
  • Eller noget helt tredje?

Kan du sige ja til en eller flere af ovenstående, så kontakt mig for en aftale.

Jeg bruger både coaching og vejledning i min sparring med dig, alt efter hvad du har behov for i situationen.

Vi mødes typisk hos dig (på din arbejdsadresse). Der er også mulighed for at lave en online session eller mødes til en walk’n’talk – igen alt efter dit behov. En session starter med at vi sætter rammen og taler om sessionens mål. Dernæst går vi igang med sparringen og til slut runder vi af og aftaler næste step.

Kommunikation

“Vi kan ikke ikke-kommunikere”

Alt hvad du gør og siger er kommunikation. Derfor er udvikling af egen kommunikation og forståelse for andres, en essentiel del af vores tilværelse. Jeg bruger bl.a. NLP værktøjer i mit arbejde med kommunikation.

Jeg tilbyder én dags kurser og længere forløb inden for kommunikation.

De korte kurser skal ses som inspiration, hvorimod forløbene er, hvor den rigtige magi opstår. Ved forløb vil der typisk ligge individuelle coachingsamtaler mellem modulerne, så du får mulighed for at arbejde endnu mere med dig selv og kan bringe dette ind i den store kontekst.

Det store kursusudbud omfatter bl.a. dækker “Feedback”, “Konflikthåndtering”, “Slå igennem med dine budskaber”, “Dit personlige lederskab” og meget meget mere.

Jeg samarbejder med NLP Aalborg kursusforløb indenfor kommunikation og udvikling. 

Enneagrammet

Enneagrammet er tidens mest populære værktøj til personlig udvikling.

Enneagrammet bruger jeg både til min coaching og undervisning, men også til egen udvikling. Værktøjet giver dig genveje til forståelse af andres adfærd og de bagvedliggende hensigter.

Enneagrammet bygger på 9 persontyper. Vi kender alle elementer fra alle 9 typer, men der er én type, som vi relaterer os mest til.

Jeg samarbejder med NLP Aalborg kursusforløb indenfor Enneagrammet.

DISC

DISC er ligesom Enneagrammet et fantastisk værktøj, når vi skal arbejde med udvikling.

Jeg har certificering i Thomas International men har også stort kendskab til flere andre DISC værktøjer heriblandt Insights.

Jeg bruger DISC i alle former for kommunikation. Det er et værktøj, som rigtig mange virksomheder bruger i deres rekruttering men i særdeleshed også i teamudvikling og samarbejde.

Skal jeg hjælpe dit team til at blive en bedre udgave, så kontakt mig for en uforpligtende dialog om hvordan vi sammen kan skabe udvikling.

Feedback

Feedback spiller en væsentlig rolle i din udvikling.

Det er vigtigt både at give (og modtage) anerkendende og udviklende feedback.

Når vi sætter feedback i en model bliver det nemmere at være opmærksom på at få givet feedbacken – og især den udviklende, som nogle gange kan være svært at få taget hul på.

Når du giver feedback, så er det vigtigt at give den rettidig, holde bolden på egen banehalvdel samt at være ærlig og konkret.

Jeg afholder kurser med fokus på hvordan du i din virksomhed kan arbejde med feedbackkultur. Du og dit team lærer modellen og vi øver, øver og øver.

Med en sund feedbackkultur vil du opnå bedre samarbejde og trivsel i dit team og du vil opleve bedre performance og dermed også øget omsætning. 

Vil du vide mere?

Kontakt mig her!

Denne hjemmeside bruger Cookies.  Læs mere