MENU

Forside

Om

Teamudvikling

Ledersparring & Coaching

Outplacement

Værktøjskasse

Kontakt

Logodesign - Blåt logo uden payoff

Ledersparring & Coaching

Nogle gange har vi brug for en at spille bold med. Det kan både være i karrierens (- og livets) store og små spørgsmål. Når du trænger til noget forandring og når du ønsker at blive endnu bedre til det, du er god til.

Med en rygsæk fyldt med ledererfaring på flere niveauer og en faglig værktøjskasse både indenfor ledelse, personlig udvikling og coaching, er jeg din sparringspartner i processen. I fælleskab sætter vi rammerne for, hvordan du ønsker at opnår dine mål og vi arbejder sammen om at flytte dig, derhen hvor du har brug for.

Ledersparring giver bedre resultater - illustration

Ledelsessparring

Savner du sparring i din rolle som leder? Mangler du redskaber til at gå fra strategi til handling? Savner du en til at spille bold op ad?

Måske er du ny leder og står med mange nye opgaver, som:

  • Hvordan tager jeg den svære samtale?
  • Hvordan tackler jeg højt sygefravær?
  • Hvordan arbejder jeg med situationsbestemt ledelse?

Måske er du rutineret leder, der savner sparring om hverdagsudfordringer, som:

  • Hvordan går jeg fra god til fremragende med mit team?
  • Hvordan styrker jeg mit personlige lederskab?

Kan du sige ja til bare én af de udfordringer, så kan jeg hjælpe dig videre. Kontakt mig og lad os tage en snak.

Jeg bruger både coaching og vejledning/rådgivning i min sparring, med udgangspunkt i, hvad du har behov for i situationen.

Som leder skal vi huske også at passe på os selv og udvikle vores kompetencer løbende. Det kan nogle gange være ensomt som leder, så det at bruge en ekstern sparringspartner, til hverdagens udfordring og de lidt større, kan være den forskel, der gør forskellen for, at du bliver en endnu bedre leder. 

Coaching over en kop kaffe

Coaching

Ønsker du at arbejde med din egen udvikling og skabe varige forandringer i dit arbejdsliv? Med coaching hos mig får du en sparringspartner, der kan være din erfarne guide på rejsen.

Som uddannet NLP Master Coach bringer jeg en kombination af færdigheder og erfaringer til coachingprocessen. Min tilgang er nysgerrighed, nærvær og neutralitet. Uanset om du står overfor store udfordringer eller små forandringer, kan jeg støtte og guide dig på rejsen mod dit mål.

Coaching er ikke blot en samtale, men en målrettet proces, der sigter mod at udnytte dit fulde potentiale. Du laver derfor en investering i dig selv, når vi sammen udforsker mål, udfordringer og muligheder.

Med mig som coach skal du forvente at blive udfordret på en støttende og motiverende måde. Du skal være motiveret for at gøre en indsats, da det er motivationen og viljen, der skaber en forandring – vi kan ikke kun tale os til tingene, der skal også handles.

Jeg ved, at vi kan nå alle de mål, vi sætter os for – med hårdt arbejde, dedikation og en god støtte i ryggen.

Gruppecoaching - illustration

Gruppecoaching og/eller supervision

Har dit team brug for at rykke tættere sammen og forstå hinanden bedre?

Jeg tilbyder gruppecoaching og/eller supervision, hvor vi stiller skarpt på de udfordringer I oplever i jeres team. Vi starter med at sætte rammen for sessionen og aftaler målet. Herefter faciliterer jeg dialogen mellem jer, så vi når frem til det ønskede udbytte.

Derfor skal du vælge Malene Sondrup som samarbejdspartner

Malene Sondrup

Du skal vælge mig som samarbejdspartner, fordi du også tror på, at udvikling er noget, vi skaber sammen, og fordi du er klar til at gøre en forskel.

Udvikling er ikke noget, der sker over natten. Det er målrettet og hårdt arbejde, der leder vejen.

Jeg hjælper dig fra tanke til handling gennem coaching, uddannelse og opfølgning.