MENU

Forside

Om

Teamudvikling

Ledersparring & Coaching

Outplacement

Værktøjskasse

Kontakt

Logodesign - Blåt logo uden payoff

Teamudvikling

Lad mig hjælpe dig med at fremme samarbejdet og trivslen i din afdeling

Forandringer er en del af hverdagen – og det stiller krav til, at du og dine medarbejdere følger med. Jeg hjælper jer med at strikke det helt rigtige udviklingsforløb sammen – hvad enten det er for den enkelte eller for hele teamet.

Illustration af kommunikation og samarbejde fører til nye højder

Kommunikation og samarbejde

Som din samarbejdspartner har jeg fokus på at løfte dine og dit teams kommunikationskompetencer til nye højder.

Selvindsigt er nøglen til vellykket kommunikation. Derfor anvender jeg gerne personprofiler, som er med til at give et fælles sprog i teamet.

Når jeg arbejder med teams omkring samarbejde, laver vi en teamprofil, der stiller skarpt på teamets styrker og udviklingsområder.

Hvis dit team skal stå stærkere i deres samarbejde og kommunikation, er jeg klar til at guide og støtte jer. Lad os sammen skabe en effektiv og bæredygtig arbejdsplads for dig og dit team.

Ekstra bonus: Når I arbejder med at højne jeres kommunikationskompetencer, øger i samtidig medarbejdertilfredsheden. Dette kan I tage direkte med ind i jeres ESG-regnskab under socialt ansvar, da forbedret interne relationer, øget medarbejderengagement og højere trivsel taler direkte ind i S’et i ESG.

Feedback giver bedre trivsel - illustration

Feedback

Jeg tilbyder kurser og workshops med fokus på, hvordan du i din virksomhed kan arbejde målrettet med en sund feedbackkultur, der fremmer trivsel og arbejdsglæde.

Feedback kan være svært at give – især den udviklende. Et fælles feedbacksprog skaber derfor klarhed og forståelse blandt teammedlemmerne, hvilket reducerer risikoen for misforståelser og konflikter. Det bidrager til et mere harmonisk arbejdsmiljø, der fremmer trivsel og samhørighed blandt medarbejderne – og samtidig støtter virksomhedens sociale ansvar (dine ESG-mål).

Med en forløb hos mig starter du rejsen til bedre samarbejde og trivsel. En fælles feedbackmodel styrker jeres kommunikation og gør det nemmere at give feedback.

Læs mere om, hvordan jeg bruger feedback her.

 

Nærværende underviser

Malene faciliterede en workshop for den afdeling, som jeg har ansvar for. Emnet var feedback. Hvordan spiller vi hinanden gode i hverdagen? Hvordan sikrer vi en åben kultur, som hjælper os med et godt arbejdsmiljø, hvor vi løbende udvikler os igennem konstruktiv dialog? Det vil vi gerne blive endnu bedre til – derfor fik vi hjælp fra Malene.

Malene var yderst professionel før, under og efter vores workshop. Hun var involveret i udformning, og gav undervejs gode input. På dagen oplevede vi en nærværende underviser – som uden sammenligning brænder for feedback og det gode arbejdsmiljø. Hun involverer alle deltagere, og hun gør det med humor og varme. Efter forløbet har Malene været god til at følge op og stille spørgsmål.

Jeg kan give Malene min varmeste anbefalinger.

Heidi Svane

Salgsleder UTM BtB/BtG, OK a.m.b.a.

Illustration af enneagram-stjerne

Personprofiler

For at forstå andre, må du forstå dig selv.

At arbejde med personprofiler er en fantastisk genvej til at opnå større forståelse for egen motivation og adfærd, men også at blive mere opmærksom på dem omkring dig.

Jeg arbejder primært med Enneagrammet og e-stimate. Jeg har god erfaring med flere modeller – så spørg gerne hvis du i din virksomhed arbejder med en anden profil, så kan vi formentlig godt bruge den som fundament i jeres teamudvikling.

Jeg bruger både personprofiler i individuelle coaching-samtaler og i teamudvikling.

Læs mere de to profiler, jeg bruger her: Enneagrammet og e-stimate. Jeg er desuden certificeret i Thomas International.

Refleksion og nye perspektiver

Vi var været igennem et fantastisk forløb med Malene med profiltest, profiltilbagemeldingerne og 4 workshops.

Forløbet har været super spændende og lærerigt for os som individer og team. Vi er blevet klogere på os selv og hinanden, og det har styrket sammenholdet og samarbejdet i teamet.

Malene var en inspirerende og energifuld underviser. Hun formåede at få medarbejderne engageret i udviklingsprocessen og gjort dem mere nysgerrig på NLP. Hun er kompetent til at stille nysgerrig spørgsmål, som giver refleksion og nye perspektiver.

De bedste og varme anbefalinger fra mig.

Gitte Hougaard Salling

Teamleder, Aalborg Forsyning

Dybdegående forståelse i rekrutteringsprocessen

Malenes evne til at facilitere og anvende DISC-profiler har ved Epoka været en afgørende faktor for vores succes i rekrutteringsprocesser, konflikthåndtering og teamarbejdet i den øverste ledergruppe.

I rekrutteringsprocessen har Malene formået at skabe en dybdegående forståelse for kandidatens adfærdsmønstre og personlighedstræk ved hjælp af DISC. Det har været afgørende for at sikre, at vi ikke kun ansætter kvalificerede individer, men også dem, der passer godt med vores kultur og teamdynamik.

Tina Holm Købsted

Business Manager, Epoka A/S

Illustration af grafisk facilitering

Facilitering

Skal du afholde afdelingsdag, teambuilding, årsmøde eller lignende, så kan jeg hjælpe dig med at planlægge og facilitere dagen.

  • Kender du det, at mødet var godt og hyggeligt, men I fik intet output?
  • Kender du de møder, hvor der blev præsenteret strategi i 3 timer, men ingen af medarbejderne deltog aktivt?
  • Kender du det, at du var så meget på under mødet, så du fik ikke samlet alle de gode input op?

Jeg har faciliteret store møder med op til 150 deltagere – både fysisk og online, og som erfaren facilitator kan jeg hjælpe dig med at undgå ovenstående scenarie.

Dagen bliver planlagt, så der er en god struktur, læring og garanteret involvering. Kort sagt, så sørger jeg for alt det praktiske, så du kan læne dig tilbage og nyde dagen.

Jeg bruger hele min værktøjskasse indenfor kommunikation, deriblandt grafisk facilitering, som skaber liv og engagement blandt deltagerne. Læs mere om mine grafiske elementer her.

Grafisk facilitering bandt dagen sammen

Ved Epoka havde vi en dag med Malene, hvor vi havde samlet forskellige kolleger til en fælles brainstorming over ”Hvis jeg var direktør ved Epoka – så gjorde jeg…..”.

Vi vil uden tøven bruge Malene igen og vil gerne anerkende den ekstraordinære værdi, hun skabte – både som konsulent, men også oplevelsen med, at hele dagen var bundet sammen af Malenes grafiske facilitering, der var målrettet direkte imod os som virksomhed.

Malenes evne til at omsætte komplekse ideer og diskussioner til visuelt meningsfulde og engagerende illustrationer har ikke blot beriget vores forståelse, men også styrket kommunikationen på tværs af deltagerne. Den grafiske præsentation gav os ikke kun et visuelt overblik, men skabte også en følelse af fællesskab og en fokuseret opmærksomhed.

Tina Holm Købsted

Business Manager, Epoka A/S

HVAD SIGER ANDRE?

Læs herunder hvad andre siger om samarbejdet med Malene Sondrup

“Konstruktiv og personlig feedback”

I mit samarbejde med Malene har jeg oplevet hende, som værende en god sparringspartner og en dygtig leder.

Hun har en evne til, at se udviklingspotientiale. Hun giver konstruktiv og personlig feedback, der åbner op for refleksioner og tanker. Hvilket i sidste ende har hjulpet mig med, at dygtiggøre mig i mit job.

Maria

Koordinator og Teknisk Designer

“Gå-på-mod og drive”

Malene er altid fyldt med gå-på mod og drive.

Passioneret omkring hendes opgaver, personale og virksomheden som en helhed.

Jeg har altid nydt godt at have Malene som sparringspartner og kollega.

Thomas

Director

“Stor ledelses-kompetence”

Malene har utrolig stor ledelseskompetence, hvor hun forstår at omsætte teorien til praksis. Når jeg har søgt ledelsessparring har hun omsat det teoretiske til noget forståeligt og meget nærværende, som jeg har kunnet gøre brug af med det samme.

Hun giver høj fleksibilitet og stiller krav, der matcher, og samtidig udfordrer, mine kompetencer.

Pernille

Projektleder

Derfor skal du vælge Malene Sondrup som samarbejdspartner

Malene Sondrup

Du skal vælge mig som samarbejdspartner, fordi du også tror på, at udvikling er noget, vi skaber sammen, og fordi du er klar til at gøre en forskel.

Udvikling er ikke noget, der sker over natten. Det er målrettet og hårdt arbejde, der leder vejen.

Jeg hjælper dig fra tanke til handling gennem coaching, uddannelse og opfølgning.