MENU

Forside

Om

Teamudvikling

Ledersparring & Coaching

Outplacement

Værktøjskasse

Kontakt

Logodesign - Blåt logo uden payoff

Teamudvikling

Lad mig hjælpe dig med at fremme samarbejdet og trivslen i din afdeling

Forandringer er en del af hverdagen – og det stiller krav til, at du og dine medarbejdere følger med. Jeg hjælper jer med at strikke det helt rigtige udviklingsforløb sammen – hvad enten det er for den enkelte eller for hele teamet.

Herunder kan du læse mere om, hvordan jeg arbejder med:

Illustration af kommunikation og samarbejde fører til nye højder

Kommunikation og samarbejde

Vi kan ikke ikke-kommunikere, for alt, hvad vi gør og siger, er kommunikation. Derfor er det essentielt at udvikle egne kommunikationsevner og forståelsen for andres.

Som din samarbejdspartner har jeg fokus på at løfte dine og dit teams kommunikationskompetencer til nye højder. Jeg bruger blandt andet NLP-værktøjer i mit arbejde for at skabe dybere forståelse af mønstre og gøre jeres kommunikation endnu skarpere.

Når I arbejder med at højne jeres kommunikationskompetencer, så øger i samtidig medarbejdertilfredsheden. Dette kan I tage direkte med ind i jeres ESG-regnskab under socialt ansvar, da forbedret interne relationer, øget medarbejderengagement og højere trivsel taler direkte ind i S’et i ESG.

Selvindsigt er nøglen til vellykket kommunikation. Derfor anvender jeg gerne personprofiler, som også er med til at give et fælles sprog i teamet. Disse profiler giver indsigt i individuelle styrker og udviklingsområder, hvilket danner grundlag for en målrettet og effektiv kommunikation samt skaber større forståelse for dine omgivelser.

Når jeg arbejder med teams omkring samarbejde, laver vi en teamprofil, der stiller skarpt på teamets styrker og udviklingsområder. Dette skaber grundlaget for et stærkt samarbejde, hvor hver enkelt bidrager optimalt til teamets succes. Dette fremmer et endnu stærkere samarbejde og herigennem større trivsel og arbejdsglæde.

Hvis du ønsker, at dit team skal stå stærkere i deres samarbejde og kommunikation, er jeg klar til at guide og støtte. Tag det første skridt mod styrket ledelse og kontakt mig allerede i dag. Lad os sammen skabe en effektiv og bæredygtig arbejdsplads for dig og dit team.

Feedback giver bedre trivsel - illustration

Feedback

Jeg afholder kurser med fokus på, hvordan du i din virksomhed kan arbejde målrettet med en sund feedbackkultur, der fremmer trivsel og arbejdsglæde. Du og dit team lærer modellen og vi øver, øver og øver. Dette bidrager til klarhed og forståelse.

Et fælles feedbacksprog skaber klarhed og forståelse blandt teammedlemmerne, hvilket reducerer risikoen for misforståelser og konflikter, og bidrager til et mere harmonisk arbejdsmiljø. Et positivt arbejdsmiljø støtter virksomhedens sociale ansvar ved at fremme trivsel og samhørighed blandt medarbejderne.

Med en forløb hos mig fremmer du dermed din virksomheds sociale ansvar på flere områder. Start allerede i dag med at arbejde med dine ESG-mål.

Læs mere om, hvordan jeg bruger feedback her.

 

Malene faciliterede en workshop for den afdeling, som jeg har ansvar for. Emnet var feedback. Hvordan spiller vi hinanden gode i hverdagen? Hvordan sikrer vi en åben kultur, som hjælper os med et godt arbejdsmiljø, hvor vi løbende udvikler os igennem konstruktiv dialog? Det vil vi gerne blive endnu bedre til – derfor fik vi hjælp fra Malene.

Malene var yderst professionel før, under og efter vores workshop. Hun var involveret i udformning, og gav undervejs gode input. På dagen oplevede vi en nærværende underviser – som uden sammenligning brænder for feedback og det gode arbejdsmiljø. Hun involverer alle deltagere, og hun gør det med humor og varme. Efter forløbet har Malene været god til at følge op og stille spørgsmål.

Jeg kan give Malene min varmeste anbefalinger.

Heidi Svane

Salgsleder UTM BtB/BtG, OK a.m.b.a.

Illustration af enneagram-stjerne

Personprofiler

For at forstå andre, må du forstå dig selv.

At arbejde med personprofiler er en fantastisk genvej til at opnå større forståelse for egen motivation og adfærd, men også at blive mere opmærksom på dem omkring dig.

Det er ikke – nødvendigvis – væsentligt hvilken personprofil, du vælger at bruge som fælles sprog i dit team. Bare det, at du aktivt arbejder med at fremme forståelse og samarbejde i din virksomhed, så er du langt.

Jeg arbejder primært med Enneagrammet og e-stimate. Jeg har god erfaring med flere modeller – så spørg gerne hvis du i din virksomhed arbejder med en anden profil, så kan vi formentlig godt bruge den som fundament i jeres teamudvikling.

Jeg bruger både personprofiler i individuelle coaching-samtaler og i teamudvikling.

Læs mere de to profiler, jeg bruger her: Enneagrammet og e-stimate. Jeg er desuden certificeret i Thomas International.

Vi var været igennem et fantastisk forløb med Malene med profiltest, profiltilbagemeldingerne og 4 workshops.

Forløbet har været super spændende og lærerigt for os som individer og team. Vi er blevet klogere på os selv og hinanden, og det har styrket sammenholdet og samarbejdet i teamet.

Malene var en inspirerende og energifuld underviser. Hun formåede at få medarbejderne engageret i udviklingsprocessen og gjort dem mere nysgerrig på NLP. Hun er kompetent til at stille nysgerrig spørgsmål, som giver refleksion og nye perspektiver.

De bedste og varme anbefalinger fra mig.

Gitte Hougaard Salling

Teamleder, Aalborg Forsyning

Illustration af grafisk facilitering

Facilitering

Skal du afholde afdelingsdag, teambuilding, årsmøde eller lignende, så hjælper jeg dig med at planlægge og facilitere dagen.

  • Kender du det, at mødet var godt og hyggeligt, men I fik intet output?
  • Kender du de møder, hvor der blev præsenteret strategi i 3 timer, men ingen af medarbejderne deltog aktivt?
  • Kender du det, at du var så meget på under mødet, så du fik ikke samlet alle de gode input op?

Det hjælper jeg dig med at undgå.

Jeg har erfaring med at facilitere store møder med op til 150 deltagere – både fysisk og online.

Du medbringer formål og fagligt indhold for dagen -> Jeg sørger for, at mødet bliver effektivt og professionelt med stor interaktion fra deltagerne og med klare output efter mødet. Vi aftaler inden, hvad du ønsker at opnå og også hvad jeg evt. skal tage særlig hensyn til.

Jeg planlægger dagen, så der er struktur, læring og involvering. Kort sagt, så sørger jeg for alt det praktiske, så du kan læne dig tilbage og nyde dagen.

Jeg prioriterer nærvær og involvering, da jeg tror på, at vi lærer mere ved at være en del af processen og ikke kun skulle lytte. Jeg bruger hele min værktøjskasse indenfor kommunikation, og jeg bruger gerne grafisk facilitering, som skaber liv og engagement blandt deltagerne. Læs mere om mine grafiske elementer her.

Ved Epoka havde vi en dag med Malene, hvor vi havde samlet forskellige kolleger til en fælles brainstorming over ”Hvis jeg var direktør ved Epoka – så gjorde jeg…..”.

Vi vil uden tøven bruge Malene igen og vil gerne anerkende den ekstraordinære værdi, hun skabte – både som konsulent, men også oplevelsen med, at hele dagen var bundet sammen af Malenes grafiske facilitering, der var målrettet direkte imod os som virksomhed.

Malenes evne til at omsætte komplekse ideer og diskussioner til visuelt meningsfulde og engagerende illustrationer har ikke blot beriget vores forståelse, men også styrket kommunikationen på tværs af deltagerne. Den grafiske præsentation gav os ikke kun et visuelt overblik, men skabte også en følelse af fællesskab og en fokuseret opmærksomhed.

Tina Holm Købsted

Business Manager, Epoka A/S

HVAD SIGER ANDRE?

Læs herunder hvad andre siger om samarbejdet med Malene Sondrup

“Konstruktiv og personlig feedback”

I mit samarbejde med Malene har jeg oplevet hende, som værende en god sparringspartner og en dygtig leder.

Hun har en evne til, at se udviklingspotientiale. Hun giver konstruktiv og personlig feedback, der åbner op for refleksioner og tanker. Hvilket i sidste ende har hjulpet mig med, at dygtiggøre mig i mit job.

Maria

Koordinator og Teknisk Designer

“Gå-på-mod og drive”

Malene er altid fyldt med gå-på mod og drive.

Passioneret omkring hendes opgaver, personale og virksomheden som en helhed.

Jeg har altid nydt godt at have Malene som sparringspartner og kollega.

Thomas

Director

“Stor ledelses-kompetence”

Malene har utrolig stor ledelseskompetence, hvor hun forstår at omsætte teorien til praksis. Når jeg har søgt ledelsessparring har hun omsat det teoretiske til noget forståeligt og meget nærværende, som jeg har kunnet gøre brug af med det samme.

Hun giver høj fleksibilitet og stiller krav, der matcher, og samtidig udfordrer, mine kompetencer.

Pernille

Projektleder

Derfor skal du vælge Malene Sondrup som samarbejdspartner

Malene Sondrup

Du skal vælge mig som samarbejdspartner, fordi du også tror på, at udvikling er noget, vi skaber sammen, og fordi du er klar til at gøre en forskel.

Udvikling er ikke noget, der sker over natten. Det er målrettet og hårdt arbejde, der leder vejen.

Jeg hjælper dig fra tanke til handling gennem coaching, uddannelse og opfølgning.